top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Zorro The Chronicles, the game is nu verkrijgbaar

NACON, PVP GAMES en BKOM studios, in samenwerking met Zorro Productions, Inc. en de Canada Media Fund, maken met plezier bekend dat Zorro The Chronicles, the game nu verkrijgbaar is voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Deze gloednieuwe, actierijke avonturengame, die is gebaseerd op de gelijknamige populaire tekenfilmserie, biedt epische avonturen, spectaculaire gevechten, spannende verkenningsmissies en zenuwslopende stealth-ervaringen

.

Ontdek nu de epische gameplay van Zorro The Chronicles:Zorro The Chronicles is een gezinsvriendelijke action-adventure game met gevarieerde gameplay, van zwaardcombo’s tot infiltratie en een parrying-systeem. Zorro’s nieuwste avontuur biedt echt voor elk wat wils.


Zorro The Chronicles, the game laat spelers kiezen uit verschillende personages, inclusief Diego en zijn onverschrokken zus Ines. Elke held heeft specifieke mogelijkheden die ze kunnen gebruiken om het recht te laten zegevieren in het door Spanje gedomineerde 19e eeuwse Californië.

Voorafgaand aan elke missie kunnen spelers op de plattegrond een startlocatie kiezen, wat direct effect heeft op de speelstijl en kan leiden tot een heimelijke benadering of frontale aanval. Om de soldaten van de laaghartige Monasterio uit te schakelen, kan Zorro verschillende technieken gebruiken, zoals het gebruik van geluid als afleiding, het bereiken van hoge plaatsen met hulp van zijn beroemde zweep, en het gebruik van de omgeving in zijn voordeel. Succesvolle tegenaanvallen en combo’s worden met ervaringspunten beloond, terwijl Zorro vijanden ook kan ontwapenen om ze met zijn “Z” te markeren.


Zorro The Chronicles gaat over tiener Don Diego, die de grootste uitdagingen van zijn leven moet overwinnen tijdens zijn strijd voor gerechtigheid tegen vele gewetenloze - en goed bewapende - tirannen! Net als de serie zit de game boordevol actie. Zorro gebruikt allerlei sluwe trucs en grappen om de kwaadaardige complotten van schurken te dwarsbomen, op even spannende als grappige manieren, inclusief spectaculaire gevechten die hij nooit uit de weg gaat om kwetsbare en onschuldige mensen te beschermen.


Zorro The Chronicles, the game is gebaseerd op de gelijknamige, populaire tekenfilmserie van Cyber Group Studios, die is geproduceerd in samenwerking met John Gertz’s Zorro Production Inc voor France Télévisions (Frankrijk) en RAI (Italië). De blockbuster-show is in 100 landen verkocht aan grote zenders als Turner (Frankrijk), RTVE (Spanje), RTS (Zwitserland), Télé-Québec (Canada), Globosat (Brazilië), TV5 Worldwide en vele anderen. De tekenfilmserie is genomineerd voor de 13e editie van de TV France International Export Awards en als “Best Kids TV series” genomineerd voor de Pulcinella Awards van Cartoons on the Bay (Italië).


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page