top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS toont allereerste gameplaybeelden van F1 24

Electronic Arts geeft vandaag een voorproefje op de actie die spelers in de nieuwe Formula 1-game kunnen verwachten. De eerste gameplaybeelden van EA SPORTS F1 24 zijn namelijk officieel onthuld en in de video komen drie van de vier vernieuwde circuits voorbij: het iconische Silverstone, publiekslieveling Spa en het Lusail International Circuit. Daarnaast schitteren het straatcircuit van Monaco en het Shanghai International Circuit in deze Deep Dive. De circuits zijn te zien in verschillende weersomstandigheden en vanuit verschillende perspectieven. 

De video werpt bovendien een eerste blik op de F1-auto’s uit het 2024-seizoen, die uiterst nauwkeurig zijn geüpdatet met behulp van CAD modelling-data. Ook komen er andere nieuwe features aan bod, zoals voice-overs van coureurs die afkomstig zijn uit echte F1 TV-uitzendingen en Dynamic Diffuse Global Illumination-software, die verbeterde belichting, schaduwen en reflecties mogelijk maakt. 

Op 7 mei wordt de laatste EA SPORTS F1 24 Deep Dive-video uitgebracht. Deze gaat dieper in op de updates voor circuits, coureurs en teams.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page