top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Zombie Army 4: Dead War vanaf vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch

Rebellion, één van ’s werelds meest succesvolle onafhankelijke ontwikkelaars en uitgevers, kondigt verheugd aan dat Zombie Army 4: Dead War vanaf vandaag verkrijgbaar is op Nintendo Switch. De Nintendo Switch versie van Zombie Army 4 doet niet onder voor de eerder uitgebrachte versies voor PlayStation 4, Xbox One en PC, met dezelfde hordes ondoden en alle content van Season Pass One inbegrepen op de game card.


Zombie Army 4 op Nintendo Switch is ontwikkeld door Rebellion North en verandert dynamisch de resolutie voor een soepele framerate van 30fps, met maximaal 1080p docked en 720p in handheld modus. De game ondersteunt specifieke Nintendo Switch features en ook in-game Achievements. Spelers kunnen de gyroscoop gebruiken om haarfijn te richten of de Pro Controller gebruiken. Na het uitspelen van het verhaal ontgrendel je de ‘Nightmare Mode’ die de game nóg uitdagender maakt. Zombie Army 4 maakt ook gebruik van Steam Cross Save* waardoor je onderweg verder aan de slag kan met jouw Steam saves.

Als extra bonus voor Nintendo Switch-spelers is ook alle content van Season Pass One op launch bij de game inbegrepen. Season Pass One bevat drie nieuwe levels, vier character packs, negen weapon bundles, vijf weapon skin packs en vier character outfit bundles. Dit pakket is nu ook gratis beschikbaar op alle andere platformen.

Als dat niet genoeg is, zijn zowel Season Pass Two en Season Pass Three allebei verkrijgbaar op de Nintendo eShop.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page