top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Zie wat Welcome to ParadiZe heeft te bieden in exact 60 seconden

NACON en Eko Software onthullen met plezier hun nieuwe trailer die Welcome to ParadiZe in 60 seconden presenteert. Deze game is momenteel als pre-order beschikbaar voor pc en consoles. Daarnaast is tot 12 februari 2024 op Steam een demo verkrijgbaar van deze game, waarin combat, crafting en RPG-elementen samenkomen in een gestoorde open wereld. De volledige versie verschijnt op 29 februari 2024 voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc.


Als je Welcome to ParadiZe nog steeds niet hebt gezien of gespeeld, zullen deze trailer en korte samenvatting je ongetwijfeld verleiden om dan toch maar eens de speelbare demo op Steam te checken! Als overlever van de Apocalyps verlang je naar niets anders een kalm leventje, met een fraai uitzicht vanuit je schommelstoel. Dat verlangen brengt je naar ParadiZe, een veilige haven waar je geen enkele last hebt van de zombie-invasie, tenminste dat is het onjuiste beeld dat de misleidende reclames geschetst hadden. Als snel vecht je je een weg door de hordes levende doden, en gebruik je alles wat je tegenkomt als wapen om te voorkomen dat ze hun tanden in je hersenen zetten.





Craft je eigen wapens en pantsers, maak ze steeds sterker en rekruteer je eigen leger zombots, zombies die je kunt besturen dankzij de waanzinnige helmtechnologie van de Tusk Group! Verbeter je kansen om te overleven met de talenten-tree, die je je vaardigheden voor combat, survival en hacking laat verbeteren! Zet je zombots aan het werk om je kamp te bouwen, beheren en verdedigen. Als je de vele omgevingen van Paradize graag met anderen wilt verkennen, kun je ook met een team van 2 tot 4 spelers online spelen. Doe je voordeel met de demo die verkrijgbaar is tijdens Steam Next Fest, dat duurt tot 12 februari, om het eerste hoofdstuk van Welcome to ParadiZe in solo- of duo-mode te spelen op pc.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page