top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Xbox Series S en Xbox Series X worden op 10 november gelanceerd

Vandaag heeft Xbox bevestigd dat de volgende generatie gaming begint op 10 november, wanneer zowel de Xbox Series X- als de Xbox Series S-consoles wereldwijd beschikbaar worden. Xbox heeft ook zijn samenwerking met Electronic Arts onthuld, waardoor enkele van de beste EA-titels naar Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc komen.

Of gamers nu op zoek zijn naar eersteklas console-gaming, de volgende generatie liever ervaren in een kleinere, volledig digitale console tegen een lagere prijs, of zelfs liever maandelijks betalen voor hun gaming zonder voorafgaande kosten; het nieuws van vandaag geeft een overzicht van hoe gamers ervoor kunnen kiezen om deel te nemen aan de volgende generatie gaming met Xbox. 


Details van het nieuws van vandaag zijn onder meer:

  • Zowel de Xbox Series X, de snelste en krachtigste console, als de Xbox Series S, een volledig digitale console die de volgende generatie snelheid en prestaties levert in de kleinste Xbox die ooit is gebouwd, worden op 10 november gelanceerd. Pre-orders voor beide consoles beginnen op 22 september.

  • De prijzen voor beide Xbox-consoles van de volgende generatie zijn als volgt: € 299,99 (CAP) voor Xbox Series S en € 499,99 (CAP) voor Xbox Series X. 

  • Xbox Game Pass Ultimate- en Xbox Game Pass voor pc-leden krijgen vanaf deze feestdagen gratis een EA Play-lidmaatschap. Dit betekent dat Ultimate-leden kunnen genieten van EA Play op Xbox One, Xbox Series X en S en Windows 10 pc's, en Xbox Game Pass voor pc-leden krijgen EA Play op Windows 10. 

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page