top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Xbox introduceert twee nieuwe functies voor de Xbox Family Settings app

Vandaag heeft Xbox aangekondigd dat er twee nieuwe functies beschikbaar zijn in de Xbox Family Settings app: de mogelijkheid om de schermtijd van hun kinderen te pauzeren en hun aankopen te beheren door verzoeken om games te kopen te accepterenof af te wijzen rechtstreeks vanaf hun Android- of iOS telefoon.

Deze update komt op een geweldige tijd voor gezinnen: naarmate de feestdagen en schoolvakanties naderen, zoeken ouders en verzorgers waarschijnlijk naar manieren om het gamen en schermtijd van hun kinderen in in balans te houden met andere verantwoordelijkheden. De Xbox Family Settings app werkt ook op de nieuwe Xbox Series X en Xbox Series S consoles, evenals op Xbox One consoles.


Deze nieuwe functies vormen een aanvulling op de bestaande functies van de app, waardoor ouders schermtijdlimieten kunnen instellen voor elke dag van de week, content filters kunnen instellen op basis van de leeftijd van elk kind, beheren met wie hun kinderen kunnen spelen en communiceren, en meer. De Xbox Family Settings app is een absolute must als je kinderen op Xbox gamen!


Raadpleeg Xbox Wire voor meer informatie over deze nieuwe functies.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page