top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WWE 2K22 Stand Back Pack is hier om de dag te redden

Wees niet bang, burger. Het Stand Back Pack komt vandaag uit in WWE 2K22. Het derde DLC-pakket* wordt aangevoerd door gemaskerde held The Hurricane, een voormalig WWE Cruiserweight-kampioen, tweevoudig World Tag Team-kampioen, Europees kampioen, WWE Hardcore-kampioen, WCW Hardcore-kampioen en WCW Cruiserweight-kampioen. The Hurricane komt samen met drie Superstars die hun debuut maken in de WWE 2K-franchise: Fan-favoriet Stacy Keibler, Spaans fenomeen A-Kid en twee keer NXT Tag Team Champion Wes Lee. Alle vier de Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO-kaarten, die kunnen worden geüpgraded door te gamen in het speltype MyFACTION.

Naast de eerder genoemde Superstars bevat het Stand Back Pack ook een Booker T EVO-kaart, Sapphire Seth Rollins-kaart - met een alternatieve kleding - en vier gouden Contracts, allemaal voor gebruik in MyFACTION.



Als onderdeel van de laatste patch update is er nu ook een collectie FaZe Clan kleding beschikbaar voor gebruik in Community Creations. FaZe Clan is een lifestyle- en mediaplatform dat is geworteld in de game- en jongerencultuur. In totaal zijn er 14 kledingstukken verkrijgbaar, waaronder heren- en damesshirts, jacks en mutsen met het FaZe Clan-logo. In de komende maanden zullen nog twee DLC-packs beschikbaar zijn. De contentpakketten na de lancering zijn los te koop, terwijl de volledige set pakketten wordt meegeleverd met de Season Pass, Deluxe Edition en nWo 4-Life Digital Edition van WWE 2K22.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page