top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WWE 2K22 Ringside Report onthult meer dan 9 minuten aan gameplaybeelden

2K onthulde vandaag WWE 2K22 Ringside Report #1, de eerste in een doorlopende videoserie die diep ingaat op de features, mechanics en meer van de game. De Ringside Report #1 video toont de gameplay van WWE 2K22 en geeft een kijkje in de nieuwe ontwikkelingen die er voor zorgen dat deze nieuwe versie van de franchise "Hit Different". Creative Director Lynell Jinks, Art Producer Christina Diem Pham, Principal Designer Jason Vandiver, Senior Producer Jonathan Rivera en Senior Designer Derek Donahue geven commentaar bij een volledige WWE 2K22-wedstrijd, waarin cover Superstar Rey Mysterio het in meer dan negen minuten opneemt tegen opkomend fenomeen Damian Priest.

Gedurende de wedstrijd belicht het Visual Concepts team:


  • Nieuwe dynamische animaties, alleen mogelijk door de herontworpen gameplay engine, te zien van beide Superstars in de ring. De Superstars reageren sneller en zijn gemakkelijker te besturen, en elke beweging sluit vloeiender en preciezer op elkaar aan.

  • Een vernieuwde belichtingsengine die de extreme details van de Superstars laat zien, waardoor ze er hyperrealistisch uitzien.

  • Getweakte objectfysica zorgt voor onverwachte momenten tijdens de wedstrijd. Kendo stokken rafelen bij elke slag, en tafels en hoekbarricades breken dynamisch om een meer authentieke wedstrijdervaring.

  • Strategische verdedigingscommando's, waaronder blokkeren, ontwijken en breken.

Voor meer details over de laatste innovaties in WWE 2K22, bekijk het volledige Ringside Report #1. WWE 2K22 is verkrijgbaar op 11 maart.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page