top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WWE 2K22 release komt in maart 2022

Tijdens WWE's SummerSlam 2021 uitzending op 21 augustus onthulden 2K en Visual Concepts dat WWE 2K22 momenteel gepland staat voor een release in maart 2022, inspelend op het momentum van de "Road to WrestleMania," wanneer WWE-fandom op een koortshoogte is.

De onthulling werd gedaan met een opwindend videopakket van WWE 2K22 gameplay met WWE Superstar Rey Mysterio, evenals een eerste blik op Roman Reigns, Goldberg, Bayley, Bobby Lashley, Drew McIntyre, The Miz, Sheamus, Shinsuke Nakamura, Rhea Ripley, Finn Bálor, Ricochet en Kane. Er is ook een screenshot van WWE Superstar Edge gedeeld, waarin ongelooflijk veel detail te zien is in zijn entree-kleding, pyrotechniek en podiumverlichting.


WWE 2K22 belooft een nieuwe besturing, ongelooflijke graphics en een vernieuwde engine voor de meest indrukwekkende WWE 2K-ervaring tot nu toe. Als onderdeel van het ontwikkelingsproces van de game heeft 85% van het in-game roster deelgenomen aan gezichtsscans voor ultra-realistische en bijgewerkte personagemodellen, en zijn er meer dan 3.400 nieuwe animaties vastgelegd. Meer details worden in januari 2022 bekendgemaakt.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page