top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WWE 2K22 "Hits Different" met hoogvliegende cover-Superstar Rey Mysterio

2K kondigde vandaag de volledige set features aan voor WWE 2K22, het volgende deel van de vlaggenschip WWE videogame franchise van Visual Concepts, met Rey Mysterio op de cover ter viering van zijn 20-jarig jubileum als WWE Superstar. Rey Mysterio, een wereldwijd erkend icoon, staat synoniem voor de Mexicaanse traditie van lucha libre - met snelle actie, ongelooflijke luchtmanoeuvres en gemaskerde tegenstanders - en heeft de weg geëffend voor vele hoogvliegende, behendige Superstars. De gedecoreerde hoogvlieger heeft meerdere kampioenschappen in zijn carrière op zijn naam staan, in zijn eigen unieke stijl en met een reeks kleurrijke en iconische maskers, en bewijst dat "The Ultimate Underdog" anders is dan anders. WWE 2K22 staat gepland voor een wereldwijde release op 11 maart 2022, en is vanaf vandaag te bestellen.



"Het vertegenwoordigen van de cultuur van lucha libre als cover Superstar voor WWE 2K22 is een moment van grote trots voor mij," aldus Rey Mysterio. "Ik kijk ernaar uit om de verhalen achter de grote momenten uit mijn carrière te delen met een toegewijde community van spelers en op een geheel nieuwe manier in contact te komen met WWE-fans als ze mijn 2K Showcase spelen." "Gedurende zijn carrière heeft Rey Mysterio meerdere comebacks geënsceneerd om zijn veerkracht keer op keer te bewijzen, en door dit alles heen heeft hij zijn nalatenschap als levende legende van sportentertainment verstevigd," aldus Alfie Brody, Vice President of Global Marketing Strategy bij 2K. "In diezelfde geest van veerkracht slaat WWE 2K22 terug met een reeks aan upgrades en door de community gevraagde features om spelers volledige controle te geven over de WWE-ervaring.





Alle features die spelers aankunnen Van de vernieuwde gameplay-engine tot de nieuwe besturing en geüpgradede visuals, WWE 2K22 is klaar om er anders uit te zien, aan te voelen en anders te spelen, met andere woorden: WWE 2K22 "Hits Different". De engine, in combinatie met WWE 2K's meest verbluffende graphics tot nu toe, zorgt voor een ongekend niveau van realisme voor de franchise. Naast een vernieuwde en intuïtieve besturing, een meeslepende presentatie en gevarieerde camerahoeken, voelen spelers de druk en de beloning van elke stoot, trap en slam. Populaire speltypen, waaronder de terugkerende 2K Showcase - met Rey Mysterio in de hoofdrol - bevatten nieuwe functies en updates, waardoor spelers de iconische momenten achter Mysterio's beroemdste wedstrijden kunnen herbeleven. In MyRISE stippelen spelers hun eigen weg naar supersterrendom uit. Met de Universe Mode en de verbeterde Creation Suite biedt WWE 2K22 spelers de mogelijkheid om hun WWE-ervaring tot in de kleinste details volledig aan te passen. Of je nu de controle hebt over merken, eersteklas live-evenementen, wedstrijdresultaten, rivaliteiten en nog veel meer - of de ultieme eigen Superstar-persoonlijkheden, arena's en kampioenschappen creëert - spelers kunnen al hun creaties delen met de wereldwijde WWE 2K22-community met voor het eerst cross-platform sharing.



Daarnaast introduceert WWE 2K22 nieuwe speltypen voor de WWE 2K-ervaring: MyGM en MyFACTION. In MyGM kruipen spelers in de huid van een WWE General Manager en bepalen ze zelf hoe ze het grootste merk in het WWE-universum opbouwen. Van het samenstellen van het ultieme roster van WWE Superstars en Legends tot het ontwikkelen van iconische rivaliteiten en kampioenschaps-showdowns, spelers krijgen de kans om de teugels in handen te nemen en zichzelf te bewijzen op de grootste podia van sportentertainment. Met de MyFACTION-mode, de eerste in de reeks, kunnen spelers hun droomfaction verzamelen en beheren met wekelijkse evenementen en regelmatige updates, wat enorme uitdagingen en replayability biedt.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page