top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WWE 2K22 Clowning Around Pack is geen grapje

Lach mee en laat je tegenstanders afkloppen met het WWE 2K22 Clowning Around Pack, dat vanaf vandaag verkrijgbaar is. Het vierde DLC-pakket* wordt aangevoerd door Doink the Clown, een van de kleurrijkste supersterren uit de WWE-geschiedenis, naast de "Baddest Woman on the Planet" Ronda Rousey en popcultuuricoon Mr T. Ook inbegrepen in het pakket zijn The British Bulldog, Doudrop, en Rick Boogs. Alle zes Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO kaarten, die kunnen worden opgewaardeerd door te spelen in het MyFACTION spelmodus.


Doink de Clown, een fan-favoriet die zijn debuut maakt in de WWE 2K-franchise, bedreigde Superstars in de ring met met een combinatie van flauwe grappen en grappling-expertise. Op een veel serieuzere noot, Ronda Rousey is een voormalig mixed martial arts-kampioene en film- en tv-ster, die in de WWE o.a. Raw Women's Champion, SmackDown Women's Champion en 2022 Women's Royal Rumble winnares. Bekend om zijn stoerheid en unieke stijl - met gouden kettingen, veren oorbellen en een mohawk kapsel - jaren '80 popcultuur icoon Mr. T bevestigde zijn WWE Hall of Fame status door samen te werken met Hulk Hogan op de allereerste WrestleMania en te strijden tegen Roddy Piper op WrestleMania 2.

De British Bulldog is ook een WWE Hall of Famer, alsook een voormalig WWE Intercontinentaal Kampioen, tweevoudig Europees Kampioen, tweevoudig Hardcore Kampioen, en twee keer Tag Team Kampioen. Rond de groep af en maken hun WWE 2K debuteren, Monday Night Raw's Schotse sensatie Doudrop brengt pure kracht naar de vrouwen divisie, terwijl Rick Boogs naam heeft gemaakt met zijn rockster persona. met zijn gitaar in SmackDown.


Het Clowning Around Pack is los te koop, de volledige set DLC-pakketten is inbegrepen bij de Season Pass, Deluxe Edition en nWo 4-Life Digital Edition van WWE 2K22.


Bron: Persbericht


© Game4Me

.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page