top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WWE 2K Battlegrounds is vanaf nu verkrijgbaar

Het is voor worstelaars van alle niveaus tijd om zich klaar te maken en de ring in te stappen, want WWE 2K Battlegrounds is nu verkrijgbaar! WWE 2K Battlegrounds is ontwikkeld door Saber Interactive en vanaf nu beschikbaar voor PS4, Xbox One, PC en Switch voor €39,99. De arcade-achtige worstelgame brengt de wildste fantasieën van spelers tot leven met snelle actie en een groot assortiment aan power-ups, speciale moves, ongebruikelijke wapens en interactieve omgevingen om het gevecht naar een nieuw niveau te tillen. Spelers kunnen alleen de uitdaging aangaan, vanaf de bank rekeningen vereffenen met familie en vrienden of online de strijd aangaan in meerdere coöperatieve en competitieve multiplayer-modi.

Bij launch zijn er meer dan zeventig WWE Superstars, Legends en Hall of Famers beschikbaar in WWE 2K Battlegrounds. Daarnaast zijn er momenteel nog meer dan zestig bijkomende Superstars gepland voor toekomstige gratis** te downloaden updates, waaronder "Macho Man" Randy Savage, Ultimate Warrior, Ric Flair en nog veel meer. Het grote en gevarieerde roster stelt spelers in staat om een veelvoud aan droomgevechten waar te maken, zoals Andre the Giant tegen Undertaker; Roman Reigns tegen The Rock; Charlotte Flair tegen Beth Phoenix; Stone Cold Steve Austin tegen John Cena; Edge tegen AJ Styles; en nog veel meer.


Spelers kunnen ook hun eigen WWE Superstars creëren in de Superstar Creator, waarbij verschillende lichaamstypes en -groottes, gezichtsuitdrukkingen, kleding, haar en gevechtsstijlen beschikbaar zijn. Alle Superstars gebruiken een stijl van één van de vijf klassen: Powerhouse, Technician, High Flyer, Brawler en All-Rounder. Iedere klasse heeft zijn eigen bewegingen en sterke en zwakke punten. Aanvallende en verdedigende power-ups - zoals Flaming Fist, Ice Breath en Earthquake - bieden een extra dimensie aan de strategie die de loop van de match snel kan doen omslaan.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page