top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WRC Generations: de meest complete rally-game komt in oktober!

NACON en de studio KT Racing onthullen met plezier hun nieuwe rally-game, WRC Generations. Deze officiële videogame van het FIA World Rally Championship verschijnt in de herfst van 2022 voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en Steam voor PC. Dit nieuwste deel in de serie is het resultaat van een 7-jarige samenwerking met legendarische coureurs, die met WRC 9 en WRC 10 eerder al de definiërende games van het genre maakten. Deze authentieke en uitgebreide rally-race-simulatie biedt spelers de kans om met krachtige wagens te racen in de beroemdste rally’s aller tijden!

Nooit eerder kwamen games zo dicht bij het werkelijke World Rally Championship! De door critici en coureurs geprezen WRC-simulatie is dit jaar sterker dan ooit met vele verbeteringen en door de community gevraagde optimalisaties.


Net als in de echte WRC biedt WRC Generations toegang tot een heel nieuwe competitieve feature, hybride wagens! De krachtige mix van elektrisch vermogen en verbrandingsmotoren biedt spelers de kans om gloednieuwe race-sensaties te ervaren, niet alleen wat betreft de physics maar ook dankzij het geheel herziene geluidsontwerp.


Voertuigen uit eerdere edities zijn ook weer aanwezig, dit keer realistischer dan ooit. In totaal zijn er maar liefst 37 legendarische wagens, elk zorgvuldig nagemaakt met de bijbehorende mechanische eigenschappen.


Naast de 13 rally’s van het 2022-seizoen bevat de game 9 andere locaties voor een totaal van 22 verschillende landen en 165 speciale stages - een record voor het genre! De gloednieuwe Zweedse route is ook toegevoegd. Tijdens deze enige compleet met sneeuw bedekte rally wordt goed duidelijk hoe realistisch de physics dit keer zijn.


Nieuwe solo- en online-content


WRC Generations is fraaier en gedetailleerder dan zijn voorgangers en biedt talloze uren gameplay dankzij gloednieuwe game-modes en nieuwe manieren om je passie online te delen!

  • Career mode laat spelers hun eigen geschiedenis en weg naar succes bepalen, waarbij ze elk aspect van hun team kunnen beheren. De skill tree heeft nu ook een nieuwe tak die spelers hybride wagens laat managen.

  • In de League mode kunnen spelers tegen elkaar strijden in dezelfde categorie tijdens dagelijkse en wekelijkse uitdagingen om de top van de klassementen te bereiken.

  • Het Teams-systeem laat spelers kiezen of ze willen toetreden tot een team of een eigen team willen maken, om de lat hoog te leggen voor elke uitdaging.

  • De Livery editor laat spelers hun wagens aanpassen met verschillende laklagen en stickers. In WRC Generationskunnen spelers hun creaties nu ook met elkaar delen!

  • Spelers kunnen deelnemen aan trainingsraces op een gesplitst scherm of online, en genieten van een levensechte ervaring met een vriend in de Co-driver mode.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Comentários


bottom of page