top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WRC 9 bij lancering PlayStation 5 verkrijgbaar

NACON en KT Racing maken met plezier bekend dat WRC 9, bij de lancering van de PS5 op 19 november beschikbaar is voor deze next-gen-console om je te laten genieten van een verbluffende 4K 60FPS-ervaring!


WRC 9 levert rallyfans alle officiële content van het kampioenschap. De PS5-versie biedt diverse verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om op 60FPS te racen voor een overweldigende race-ervaring. PS5-bezitters kunnen hun rijkunsten vertonen in nog spectaculairder ogende omgevingen en genieten van een ongekend gevoel van snelheid.

Wanneer WRC 9 voor de PS5 verschijnt, bevat deze ook de content van de update die in oktober voor de huidige generaties verscheen. Deze update leverde zes nieuwe stages voor Rally Finland, een extra WRC-coureur en een gloednieuwe Photo Mode. 


Voor de PS5-versie heeft KT Racing gebruikgemaakt van de nieuwe haptische functies van de DualSense-controller om de feedback te ontwikkelen en verbeteren die wordt geleverd door de verschillende soorten ondergronden waarover wordt geracet tijdens het World Rally Championship. Dankzij de subtiele vibraties van de DualSense-controller kunnen spelers ongekend realistische race-sensaties beleven en het verschil tussen asfalt, grind en sneeuw daadwerkelijk voelen, net als de richtingen van stoten en botsingen. Daarnaast worden de innovatieve triggers van de controller ook gebruikt om meer feedback te leveren. Ze reageren op de staat van je voertuig en maken het bijvoorbeeld lastiger om te accelereren wanneer je wagen beschadigd is.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page