top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

WRC 10 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

NACON en KT Racing Studio kondigen met plezier aan dat WRC 10, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.


De anniversary-editie van WRC, die het 50-jarige bestaan van de competitie viert, is volgepakt met nieuwe features en sensaties, waaronder de historische mode die spelers laat deelnemen aan 23 evenementen die hun stempel hebben gezet op de geschiedenis van het kampioenschap. Met meer content dan ooit, is WRC 10 een eerbetoon aan 50 jaar rallysport van fans van zullen smullen.

De populaire Career Mode is ook present in de Switch-versie, inclusief de toegevoegde livery-editor en de mogelijkheid je eigen team te creëren. Spelers kunnen nu hun eigen kleuren toevoegen aan de kampioenschapswagens, die zijn gebaseerd op ongeveer 30 voertuigen uit deWRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC-categorieën, maar ook de historische wagens in de game, naast de 52 officiële teams van het 2021-seizoen. De perfecte kans om de uitdaging aan te gaan met je persoonlijke team, in je eigen kleuren!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page