top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Word meer dan alleen een coureur in RiMS Racing

NACON en RaceWard Studio onthullen met plezier een nieuwe video voor RiMS Racing, een motorrace-game met een uniek concept dat mechanics en racing combineert. Want de race wordt niet alleen op de baan gewonnen!

Door de mechanics een belangrijke rol in de game te geven, levert RiMS Racing een unieke simulatie-ervaring die niet alleen racing skills maar ook technische vaardigheden vereist. De game heeft een innovatief technisch managementsysteem waarmee je elk onderdeel van je motor tot in de kleinste details kunt optimaliseren. Met meer dan 500 officiële onderdelen en meer dan 200 officiële uitrustingsitems voor coureurs, zet RiMS Racing een nieuwe standaard voor aanpassingsopties in racinggames. Net als een echte coureur, kun je het gedrag van je motor in realtime analyseren om vervolgens je instellingen te optimaliseren. Van remschijftemperatuur en bandenspanning tot vering en elektronica, de ultra-realistische en nauwkeurige physics van RiMS Racing bootsen alles getrouw na.Je begint je avontuur door een motorfiets te kiezen uit acht van de krachtigste Europese en Japanse modellen, die dankzij nauwe samenwerking met de fabrikanten ongekend nauwkeurig zijn nagebootst. In de video is de MV Agusta F4 RC en zijn geavanceerde techniek te zien. Deze viercilindermotor met meer dan 200 pk is het vlaggenschipmodel van MV Agusta en uitgerust met een Ohlins TTX 36-schokdemper, een radiaal Brembo-remsysteem en een voornamelijk van carbon gemaakte kuip. Al deze componenten zijn in RiMS Racing tot in de kleinste details nagemaakt.


Een andere iconische motorfiets waar spelers van zullen smullen, is de Ducati Panigale V4 R. Dit meesterwerk van Ducati, de Italiaanse fabrikant van sportieve motorfietsen die worden gekenmerkt door krachtige motoren, innovatief design en de allernieuwste technologie, is tot in de details gebouwd om mee te racen, van de aerodynamica, het chassis en de prestaties tot het betoverende geluid van de motor. Silverstone Circuit, WeatherTech Raceway Laguna Seca, Suzuka Circuit, Nürburgring GP Track, Circuit Paul Ricard… Reis over de wereld en geniet van spectaculaire races op 10 getrouw nagemaakte, officiële circuits. Voor wie ook wel eens over gewone wegen wil scheuren zijn vijf wegenroutes nagebootst die spelers voeren door de wonderschone landschappen van de VS, Noorwegen, Australië, Spanje en Italië!

RiMS Racing verschijnt op 19 augustus voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Switch.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comentarios


bottom of page