top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Word een legendarische ridder in de epische multiplayer-veldslagen van Chivalry 2

Het ultieme middeleeuwse slagveld is geopend! Ontwikkelaar Torn Banner Studios, uitgever Tripwire Presents, en Deep Silver openen met plezier de poorten naar Chivalry 2, het langverwachte vervolg op de baanbrekende first-person slasher Chivalry: Medieval Warfare. Na jaren ontwikkeltijd en uitgebreide play-testing door de Chivalry-community is Chivalry 2 nu verkrijgbaar met Cross-Play-support voor PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X.
Chivalry 2 is een multiplayer first-person slasher die is geïnspireerd door epische middeleeuwse veldslagen zoals we die uit films kennen. Spelers kunnen genieten van alle iconische actie uit die tijd, van zwaardgevechten tot stortregens brandende pijlen, kasteelbelegeringen en meer. Heers over uitgestrekte slagvelden terwijl katapulten de aarde verscheuren en spelers kastelen aanvallen, dorpen in brand steken en boeren afslachten in de terugkeer van Team Objective-maps.

Chivalry 2 tilt de actie uit het originele, baanbrekende Chivalry: Medieval Warfare naar een hoger niveau met een gloednieuw en verbeterd gevechtssysteem dat realtime slagen combineert met een free-flowing combosysteem om de actie te versnellen en de speler als een stalen wervelwind door het slagveld te laten razen. Het gevechtssysteem van Chivalry 2 biedt spelers volop ruimte om meerdere vijanden tegelijk te bestrijden en mengt het beste van FPS- en vechtgame-elementen voor een ongekende zwaardvechtervaring.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page