top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Word deel van het World Rally Championship met de FIA Rally Star DLC

NACON, de KT Racing studio en de Fédération Internationale de l’Automobile (FIA - de Internationale Automobiel Federatie) maken met plezier bekend dat de nieuwe Rally Star DLC voor WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, nu verkrijgbaar is. Deze gloednieuwe competitieve modus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de FIA en deel van het allereerste wereldwijde programma om toekomstige rallycoureurs te vinden.

WRC 9 wordt door de media en gaming community geprezen als de meest realistische rally-simulatie en heeft sinds de release op PlayStation, Xbox-consoles en pc heel wat nieuwe spelers voor zich gewonnen. Deze unieke DLC brengt videogames dichter bij de werkelijkheid dan ooit, want dit is de eerste stap in het FIA Rally Star-selectieprogramma, dat is opgezet om toekomstige talenten te vinden.


FIA Rally Star: de selectie kan beginnen!


Van februari tot augustus 2021 worden 12 online trials gehouden om de meest veelbelovende WRC 9-coureurs te selecteren. Deze eerste fase van de competitie staat open voor spelers van 17 tot 26 jaar oud, en wordt exclusief gespeeld met de nieuwe M-Sport Ford Fiesta Rally3. De winnaars van elk van de 12 trials kwalificeren zich voor één van de zes continentale finales.


Aan het eind van de finales krijgen de zeven beste coureurs, waaronder minstens één vrouw, toegang tot een exclusief trainings- en oefenprogramma van de FIA. Wie daar als beste uitkomt, mag het race-avontuur vervolgen met 2 seizoenen in de FIA Junior WRC!


Bron: Persbericht


© Game4Me


Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page