top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Werk samen in My Hero Ultra Rumble

Bandai Namco Europe kondigt met trots de release aan van My Hero Ultra Rumble, een snelle free-to-play battle royale-game gebaseerd op het populaire My Hero Academia-universum, vandaag verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en vanaf morgen, 29 september, op pc.

Kies uit 18 beroemde helden en schurken uit de franchise. 24 spelers vormen teams van drie en gaan de strijd aan met hun Quirks totdat er nog één over is. De arena zit vast en zal na verloop van tijd krimpen. Spelers moeten snel handelen, blijven bewegen, zichzelf verdedigen of halsoverkop aanvallen om te overleven, maar kunnen ook de overhand krijgen in eventuele wedstrijden met de volgende functies:

  • Kaarten met vaardigheden liggen verspreid over de map en spelers kunnen ze gebruiken om sterker te worden door hun Quirks te levelen.

  • Door je als schurk of held te gedragen tegenover burgers in nood, kun je krachtige voorwerpen verkrijgen om de balans in het voordeel van je team te doen kantelen.

  • Door Revival-kaarten te gebruiken die je in de arena vindt en teamgenoten nieuw leven in te blazen, kun je de tegenstander laten denken dat een team is uitgeschakeld.

Spelers kunnen zich ook verheugen op nieuwe content die regelmatig met seizoenen wordt geïntroduceerd, waaronder:

  • Nieuwe speelbare personages om uit te kiezen, waardoor nieuwe combinatiemogelijkheden voor teams ontstaan

  • Nieuwe Battle Pass met exclusieve outfits en beloningen

  • Evenementen waaraan je kunt deelnemen om outfits, emotes, voice lines en meer te krijgen

Om de lancering van het spel te vieren, krijgen spelers die dagelijks inloggen tot 25 oktober 2023 (CEST) beloningen om mee te beginnen en op een PLUS ULTRA manier van het spel te genieten!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page