top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Wereldkampioenschap Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vindt plaats in Parijs van 9 t.e.m 21 februari

De vijfde editie van de Six Invitational, het wereldkampioenschap Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, vindt plaats in Parijs van 9 tot en met 21 februari. Tijdens het toernooi nemen de beste teams uit de Rainbow Six esports community het tegen elkaar op in een veilige, competitieve LAN-omgeving, in overeenstemming met de richtlijnen van de gezondheidsorganisaties en lokale autoriteiten.
Tijdens de Six Invitational nemen de 20 beste teams ter wereld uit de vier hoofdregio's van het Rainbow Six Esports circuit (Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika), het tegen elkaar op. Gedurende de groepsfase, die plaatsvindt van 9 tot en met 14 februari, strijden de teams in twee groepen van tien voor een plek in de playoffs. Deze playoffs, waaraan de acht beste teams per groep meedoen, vinden plaats van 17 tot en met 21 februari.

Daarnaast markeert de Six Invitational ook de aftrap van een nieuw jaar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Tijdens de Six Invitational krijgt de Rainbow Six Siege-community een glimp te zien van alles wat het ontwikkelingsteam in petto heeft voor Year 6. Zo vinden er panels over de game en esportscene plaats, en gaan twee teams met content creators uit de Rainbow Six-community, waaronder de Nederlandse Twitch-streamster Anne “FastAnne” Janssen, op zondag 21 februari, de laatste dag van de Six Invitational 2021, de strijd met elkaar aan voor een liefdadigheidsprijs van $50.000.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page