top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Wereldkampioenschap Rainbow Six Siege brengt alle vier de regio’s samen in Parijs op 11 mei

De vijfde editie van de Six Invitational, het wereldkampioenschap Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, vindt plaats in Parijs van 11 tot en met 23 mei. Na goedkeuring van de Franse regering en lokale autoriteiten, krijgen de Braziliaanse teams, na aanvullende veiligheidsmaatregelen, toestemming om deel te nemen aan de wedstrijd in Frankrijk. Om ieders veiligheid te waarborgen, gaat het event door zonder live publiek en moeten de deelnemers strikte sanitaire maatregelen volgen.
Hoewel Ubisoft opnieuw bedroefd is over het feit dat Wildcard Gaming, ondanks de gezamenlijke inspanningen met de organisatie, niet deelneemt aan de Six Invitational, komt het grootste Rainbow Six Siege-event steeds dichterbij. Iedereen die aan dit event heeft meegewerkt, kijkt er dan ook enorm naar uit om de Siege-community over de hele wereld de langverwachte wedstrijd aan te bieden die de wereldkampioenen van Season 2020 zal bepalen.

Tijdens de Six Invitational nemen de 19 beste teams ter wereld uit de vier hoofdregio's van het Rainbow Six Esports circuit het tegen elkaar op in een competitieve LAN-omgeving volgens strikte sanitaire maatregelen en zonder de aanwezigheid van een live publiek. Gedurende de groepsfase, die plaatsvindt van 11 tot en met 16 mei, strijden de teams voor een plek in de playoffs. Deze playoffs vinden plaats van 19 tot en met 23 mei en worden uitgezonden vanuit het Palais Brongniart, een historische locatie in het hart van Parijs.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commenti


bottom of page