top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Welkom in Kuamar: richt je vizier op de setting van Sniper Ghost Warrior Contracts 2’s campaign

Nadat vorige maand de gameplay van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 voor het eerst aan de wereld werd getoond, biedt CI Games spelers dit keer een nadere blik op de setting van de langverwachte sequel: Kuamar. De spectaculaire trailer geeft spelers een kijkje in de verscheidenheid aan sandboxwerelden waarin ze hun contracten kunnen voltooien terwijl ze sluipen, snipen, sluipen en vuurgevechten leveren in de fraaiste Sniper Ghost Warrior-game tot nu toe. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 wordt op 4 juni gelanceerd voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.

Kuamar is een originele setting in het moderne Midden-Oosten, gelegen tussen de Libanese en Syrische grens. Een meedogenloze dictatuur, geleid door president Omar Al-Bakr en zijn vrouw, Bibi Rashida, heerst al ruim 20 jaar over de regio… maar nu moet hun regering ten val gebracht worden. Spelers nemen de rol aan van Raven, die met intel van Control contracten moet uitvoeren op gloednieuwe locaties om de criminele overheid omver te werpen en voor het gerecht te dagen.
Kuamar biedt spelers gevarieerde sluipschutterparadijsjes, die voortbouwen op de sandbox-levels met doelstellingen die spelers zo konden waarderen in de eerste Contracts. In Sniper Ghost Warrior Contracts 2 zijn er 5 verschillende maps die spelers op geheel eigen wijze kunnen benaderen. In de loop van de campaign komen steeds meer realistische wapens en gadgets beschikbaar, terwijl spelers upgrade-punten kunnen besteden om nieuwe vaardigheden te krijgen en verbeteren, om zodoende hun eigen speelstijl te creëren. Terwijl spelers hun arsenaal uitbreiden en hun vaardigheden verbeteren, kunnen ze elk contract opnieuw en op andere manieren proberen om steeds meer beloningen te verzamelen.

Met Sniper Ghost Warrior Contracts 2 zet CI Games een nieuwe standaard voor de bestverkochte first person sniper-franchise aller tijden. Geniet van de beste Sniper-ervaring ooit met 1000m+ extreme-range sniping (een record voor de franchise), uitgebreide sandbox-achtige maps, realistische gadgets en wapens en verbeterde visuals en gameplay.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page