top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Watch Dogs Legion verwelkomt Britse muzikant Stormzyen Aiden Pearce tot het verzet

Watch Dogs Legion introduceert een exclusieve samenwerking met de bekroonde Britse muzikant Stormzy, de terugkeer van Aiden Pearce, die speelbaar is als onderdeel van het post-launch contentplan, en een nieuwe gameplaytrailer die dieper ingaat op de Play-As-Anyone-feature. De game is vanaf 29 oktober verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One. Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X vanaf 10 november en PlayStation 5 bij de lancering van deze console. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

Spelers krijgen de mogelijkheid om een unieke missie te spelen waarin zij de inspirerende Britse muzikant Stormzy helpen. In de missie Fall on My Enemies geeft Stormzy spelers de opdracht om hem te assisteren bij het uitzenden van zijn Heavy Is The Head albumnummer Rainfall (feat. Tiana Major9) in het centrum van Londen.

Tevens is de officiële videoclip van Rainfall, die vandaag in première is gegaan tijdens de Ubisoft Forward en wordt uitgebracht op 1 oktober, volledig gemaakt met de Watch Dogs Legion engine. Daarnaast keert Aiden Pearce terug als speelbaar personage met een eigen verhaallijn, als onderdeel van het post-launch contentplan. Het volledige post-launch contentplan, met onder meer spannende gratis content, nieuwe speelbare personages, online content, nieuwe modi, missies en meer, wordt de komende weken volledig uit de doeken gedaan.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page