top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Watch Dogs Legion online multiplayermodus nu beschikbaar

De online multiplayermodus voor Watch Dogs Legion is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 en PS5. Binnenkort lanceert de modus ook voor spelers op Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.
De online gamemodus voor Watch Dogs Legion bevat de volgende features:

  • Coöp in een open wereld: Spelers vormen een team met maximaal vier vrienden om samen Londen te verkennen, uitdagingen te voltooien en deel te nemen aan tal van missies.

  • Nieuwe coöp-missies voor twee tot vier spelers waarbij gebruikt wordt gemaakt van nieuwe coöp-mechanics. Spelers krijgen tevens de kans om het perfecte team te rekruteren en terug te vechten tegen de dreigingen die Londen in zijn greep houden.

  • De eerste PvP-modus, Spiderbot Arena, waarin vier spelers bewapende spiderbots besturen en het tegen elkaar opnemen in een zeer intense free-for-all deathmatch.

Spelers die de Season Pass aanschaffen krijgen vanaf vandaag toegang tot twee unieke singleplayermissies:

  • Guardian Protocol: DedSec spoort een algoritme op dat AI in staat stelt menselijke beslissingen te negeren. Als ze het niet vinden, kan het worden gebruikt om bewapende drones te veranderen in autonome beulen.

  • Not in Our Name: Een geheime groep steelt DedSecs naam. Erger nog, ze stelen ook informatie zodat hun werkgever het kan gebruiken om hun slachtoffers te chanteren.

Tot slot lanceert op 23 maart Leader of the Pack, de eerste tactische coöp-missie voor vier spelers waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn om de missie tot een goed einde te brengen. Na de lancering krijgt de online modus geregeld nieuwe gratis updates, waaronder Invasion PvP-modus, nieuwe coöp-missies, gratis personages en meer.


Bron: Persbericht


© Game4Me

.

ความคิดเห็น


bottom of page