top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Watch Dogs Legion nu verkrijgbaar

De langverwachte videogame Watch Dogs Legion is nu verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One. Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X en S vanaf 10 november en voor PS5 vanaf 19 november. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles van dezelfde familie dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.
In Watch Dogs Legion staat Londen op de rand van de ondergang. Midden in de groeiende onrust in Londen, heeft een onbekende entiteit genaamd Zero-Day de geheime ondergrondse verzetsgroep DedSec laten opdraaien voor gecoördineerde bombardementen in heel Londen. In de nasleep nemen criminele opportunisten uit alle hoeken van Londen het heft in handen en vullen zij de leegte op die door een verslagen regering is achtergelaten. Als lid van DedSec nemen spelers het op tegen die criminele opportunisten, waaronder huurlingen, cybercriminelen en sadisten. Spelers moeten leden rekruteren voor het DedSec-verzet om het op te nemen tegen deze criminelen, Londen te bevrijden en de identiteit van Zero-Day te ontmaskeren.

Watch Dogs Legion introduceert ‘Play as Anyone’, een gloednieuwe gameplayinnovatie ontwikkeld door Ubisoft Toronto**. Play as Anyone geeft spelers de kans om een uniek team van verzetsstrijders op te zetten. Elk personage in de open wereld van Watch Dogs Legion kan worden gerekruteerd, is speelbaar, uniek en heeft een achtergrondverhaal, persoonlijkheid en vaardigheden. Daarnaast ondersteunt Watch Dogs Legion ‘hardware-accelerated DirectX Raytracing’ op Xbox Series X en volledige ray-tracing op pc’s uitgerust met een Nvidia RTX, wat real-time ray-tracing reflecties naar de straten van Londen brengt.

De online multiplayermodus van Watch Dogs Legion is vanaf 3 december gratis beschikbaar voor alle spelers. Watch Dogs Legion heeft een volledig post-launch plan dat nieuwe content naar de singleplayermodus brengt en tevens nieuwe online multiplayermodi blijft introduceren


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page