top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Watch Dogs Legion dit weekend gratis speelbaar

Watch Dogs Legion is vanaf donderdag 25 maart 17:00 uur tot maandag 29 maart 16:00 uur gratis speelbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PC, PS4 en PS5. Tevens onthult de game meer informatie over de gratis post-launch content en de exclusieve content voor bezitters van de Season Pass.

Tijdens het gratis proefweekend is elk personage in Londen beschikbaar om te rekruteren en om mee te spelen in zowel de singleplayer- als de online multiplayermodus. Spelers ontdekken alle open wereld activiteiten, waaronder darten in de plaatselijke kroeg en blote vuistgevechten, en de helft van de acht stadsdelen, waaronder de City of London en Islington & Hackney. Daarnaast ervaren spelers de verhaallijn van de game tot aan de missie Skye Larsen. Spelers die de game aanschaffen, behouden hun progressie en profiteren bovendien van hoge kortingen.

Verder is er meer informatie onthuld over de gratis post-launch content voor Watch Dogs Legion spelers en de nieuwe exclusieve content voor bezitters van de Season Pass.

De post-launch content voor alle Watch Dogs Legion spelers bevat:

  • Leader of the Pack: De eerste tactische coöp-missie waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn, is nu beschikbaar in de online modus van Watch Dogs Legion. DedSec werkt samen met een klokkenluider en ontdekt een dodelijk initiatief dat zich bezighoudt met drones om oorlog te voeren. Spelers moeten het project zo snel mogelijk stoppen, maar ontdekken in het midden van alles een angstaanjagende dreiging.

  • Twee nieuwe PvP-modi: Eind mei krijgen spelers in de online modus toegang tot twee nieuwe PvP-modi: Extraction en Invasion, en een nieuwe tactische coöp-missie: Project Omni. Project Omni is intens en uitdagend en vereist een team van vier spelers om een geheim project te infiltreren en uit te zoeken waarom de apparaten van Optik de hersenen negatief beïnvloeden.


De content voor Season Pass bezitters bevat:

  • Mina, een proefpersoon voor gruwelijke experimenten die gedachten van andere mensen kan besturen, is eind april beschikbaar naast een nieuwe missie.

  • Eind juni lanceert Watch Dogs Legion – Bloodline, een nieuwe verhaallijn waarin spelers in de huid kruipen van Aiden Pearce uit de originele Watch Dogs en Wrench uit Watch Dogs 2.

  • Darcy, een lid van de Assassin Order van Assassins Creed, is in augustus beschikbaar als een speelbaar personage samen met nieuwe missies.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page