top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Warner Bros. Games, Spin Master en WayForward vieren de release van Bakugan: Champions of Vestroia

Warner Bros. Games, Spin Master en WayForward hebben vandaag de lanceringstrailer voor Bakugan: Champions of Vestroia vrijgegeven; een totaal nieuw actierollenspel dat exclusief uitkomt op de Nintendo Switch op 4 november 2020. Het spel is gebaseerd op de ongekend populaire Bakugan-franchise, bekend van de spannende avonturenanime, innovatieve speelgoedlijn, het kaartspel en meer. Het bevat een uniek verhaal en de gevechten waar Bakugan bekend om is.

De videogame Bakugan: Champions of Vestroia, uitgegeven door Warner Bros. Games, geproduceerd door Spin Master en ontwikkeld door WayForward, neemt spelers mee op reis en laat ze teams vormgeven voor felle, strategische één-op-één gevechten en kennismaken met sterke Bakugan. Het spel omvat een volledig te navigeren 3D-wereld, verdeeld in verschillende districten met elk hun eigen gevechtsarena's. Spelers kunnen communiceren met andere personages, missies ondernemen en op verkenning gaan met hun Bakugan-vrienden. De game is toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus; geavanceerdere spelers kunnen zich verdiepen in de details van het unieke gevechtssysteem van de game. Verder kunnen ze hun gevechtsvaardigheden online één-op-één meten met vrienden of spelers van over de hele wereld om zo de ware kampioen van Vestroia te worden.


Bij de lancering is ook een fysiek Deluxe-pakket verkrijgbaar met daarin het spel, een exclusieve Ultima Dragonoid™-bal (die in een Bakugan verandert), een Ultima Dragonoid ruilkaart, een Ultima Dragonoid magnetische sleutelkaart en twee krachtige BakuCores


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page