top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios kondigen de Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: seizoen 2 aan

Warner Bros. Games en Netherrealm Studios kondigden vandaag de Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: Season 2 aan, wat de terugkeer markeert van een internationaal e-sportprogramma voor de populaire game Mortal Kombat 11, de snelst verkopende titel in de geschiedenis van de franchise, waarvan wereldwijd inmiddels meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het komende seizoen begint op 5 december en introduceert een format dat volledig online plaatsvindt. Alle wedstrijden worden exclusief gespeeld op PS4-consoles via de functie PS4 Tournaments. Online registratie is vanaf nu mogelijk voor alle spelers via https://playst.cc/mk11-pro-kompetition.


De Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: Season 2 biedt krijgers van elk niveau een kans om online de strijd aan te gaan in drie regionale divisies voor Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Oceanië en het Midden-Oosten, voor een deel van de prijzenpot van $ 60.000 USD. Elke divisie wordt ingedeeld in regio's en organiseert acht afzonderlijke reguliere online events tijdens het seizoen. Spelers kunnen hiermee Pro Kompetitie-punten verdienen, waarmee ze zich kunnen kwalificeren voor de regiofinale van hun regio, waar één winnaar per divisie uit zal komen. Spelers kunnen vechten met krijgers uit het recent uitgekomen Mortal Kombat 11 Ultimate, inclusief Mileena, Rain en Rambo.


Het Competition Centre van PlayStation is de centrale hub om te registreren, maar ook voor updates over wedstrijden, live brackets en algemene informatie over de Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: Seizoen 2. Deze is bereikbaar via https://playst.cc/mk11-pro-kompetition.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comentários


bottom of page