top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Warner Bros. Games en Netease kondigen Harry Potter: Magic Awakened aan voor Europa

Warner Bros. Games en Netease, Inc. hebben vandaag Harry Potter: Magic Awakened aangekondigd, een gratis te spelen meeslepende collectible card (CCG) en massively multiplayer (MMO) tovenaarsduelspel met een mix van strategy roleplay (RPG), voor wereldwijde lancering in 2022. Vanaf vandaag worden spelers in Amerika, Europa en Oceanië uitgenodigd om zich vooraf te registreren op Google Play en op de officiële website van de game op www.MagicAwakened.com. Pre-registranten worden op de hoogte gebracht bij de release van de game en ontvangen exclusieve in-game-beloningen bij de lancering.

Harry Potter: Magic Awakened, mede ontwikkeld en uitgegeven door Warner Bros. Games en Netease Games, wordt later dit jaar wereldwijd gelanceerd voor iOS en Android als de nieuwste titel onder Portkey Games, het label dat zich toelegt op het creëren van nieuwe mobiele en videogame-ervaringen geïnspireerd op de Wizarding World die de speler in het middelpunt van hun eigen avontuur plaatsen. Harry Potter: Magic Awakened is een tovenaarsduelspel voor meerdere spelers dat een meeslepende role-playing-reis biedt met uitgebreid strategisch spel dat de fanfantasie vervult - allemaal prachtig weergegeven in een unieke kunststijl.



Door de talenten van twee gaming- en online entertainment-krachtpatsers samen te voegen, werkten beide bedrijven samen aan elk aspect van de ontwikkeling om een nauwkeurige weergave van de tovenaarswereld te garanderen, van vroege concepten en kunstontwerp tot de plot van het verhaal en het algehele gameplay-systeem. Harry Potter: Magic Awakened, dat al in september 2021 werd uitgebracht in de regio's Chinees vasteland, Hong Kong, Macau en Taiwan, was de grootste lancering van mobiele games van 2021 en stond bovenaan de lokale App Stores als de nr. 1-game en overtreft alle nieuwe wereldwijd uitgebrachte mobiele titels in omzet in de eerste vier maanden van het jaar volgens analyseplatforms, waaronder Sensor Tower. Pre-registraties en gesloten bètatests zullen later dit jaar ook beginnen voor spelers die in andere Aziatische gebieden wonen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page