top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Warner Bros. Games en DC lanceren Suicide Squad: Kill the Justice League

Warner Bros. Games en DC hebben aangekondigd dat Suicide Squad: Kill the Justice League, een nieuwe genre-tartende actie-shooter in de open wereld, nu beschikbaar is voor PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S en PC (Steam) als onderdeel van de Deluxe-editie. De Suicide Squad: Kill the Justice League Standard Edition wordt wereldwijd gelanceerd op 2 februari.


Suicide Squad: Kill the Justice League is ontwikkeld door Rocksteady Studios, makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie, en combineert de kenmerkende karaktergedreven verhalen van de studio met een naadloze combinatie van verbeterde traversal-mechanica en snelle, actievolle gevechten. Je kunt er alleen of met maximaal vier spelers van genieten via een online coöperatieve modus.

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit Batman: Arkham Knight af in het DC-universum tegen de achtergrond van de levendige open wereld Metropolis, waarbij spelers in de huid kruipen van DC Super-Schurken Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark. In bedwang gehouden met dodelijke explosieven in hun hoofd, heeft de Squad geen andere keuze dan samen te werken als onderdeel van Amanda Wallers beruchte Task Force X en een onmogelijke missie te ondernemen om 's werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, te verslaan. Met een verhaal dat diep geworteld is in de geschiedenis van DC, moeten spelers het opnemen tegen Superman, Batman, Green Lantern en The Flash, die allemaal zijn gecorrumpeerd door Brainiac, terwijl ze de hulp inroepen van verschillende ondersteunende Squad-bondgenoten, waaronder Penguin, Poison Ivy, Toyman , Rick Flag, Lex Luthor en andere opmerkelijke figuren.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page