top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Warner Bros. Games debuteert met nieuwe Gotham Knights gameplaytrailer over Robin

Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag een nieuwe verhaaltrailer voor Gotham Knights, de aankomende openwereld actie-rpg die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montreal. De video bevat nieuwe gameplay en aangepaste tussenfilmpjes van Robin, ook bekend als Tim Drake, de jongste van de vier ridders en de derde beschermeling van Batman die het alias Robin aanneemt. Robin is een expert in het hanteren van zijn inklapbare vechtstok en een specialist in aanvalstechnieken, psychologische oorlogsvoering en iemand waarmee rekening moet worden gehouden. Dankzij de teleportatie-technologie van de Justice League-satelliet kan Robin zich snel en onverwacht over het slagveld verplaatsen en dit in zijn voordeel gebruiken tijdens een gevecht. Zijn gebrek aan ervaring maakt hij goed met zijn natuurlijke intelligentie en speurdersvaardigheden die net zo goed, zo niet nog beter zijn dan die van Batman zelf. Robin is ervan overtuigd dat Gotham City iemand als Batman nodig heeft en verlangt ernaar ooit de mantel zelf te dragen. Als het zover is, dan hij is er klaar voor.
Gotham Knights verschijnt wereldwijd op 25 oktober 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Wie vooruitbestelt ontvangt bij lancering de 233 Kustom Batcycle-skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233.


Gotham Knights bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de rol kruipen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin: een nieuwe garde getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van Batmans dood. Van het oplossen van mysteries die de meest duistere hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad aan elkaar verbinden tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties: spelers komen voor een hele reeks uitdagingen te staan, terwijl ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page