top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Volledig gelicentieerde soundtrack van Mafia: Definitive Edition onthuld

andaag hebben 2K en Hangar 13 details vrijgegeven van de volledige gelicentieerde soundtrack van Mafia: Definitive Edition. De soundtrack bevat 35 nummers van jazzgrootheden als Duke Ellington, Cab Calloway, Django Reinhardt, Lionel Hampton en meer. De klassieke nummers uit de game, die variëren van melodieus en droevig tot up-tempo en ritmisch, nemen spelers mee naar het unieke Lost Heaven. Deze stad bevindt zich in het Midden-Westen van de Verenigde Staten ten tijde van de drooglegging, vol misdaad en corruptie. Klik hier om de volledige track list te bekijken.


Later deze week delen 2K en Hangar 13 de derde van vier geplande video's die verschillende aspecten van Mafia: Definitive Edition belichten. De eerste video, "Welcome to the City of Lost Heaven", gaf spelers een voorproefje van de herbouwde setting van de game. De tweede video, 'Life of a Gangster', liet de sterk verbeterde rij- en schietmechanismen van de game zien. De video van deze week, 'Through the Ranks from Bootlegging to Bank Robbing', werpt een blik op de missies uit de campagin. Tot slot laat de laatste video op 23 september zien hoe de orkestrale soundtrack van de game samenkwam tijdens een wereldwijde pandemie.



Mafia: Definitive Edition - de uitgebreide, volledig opnieuw opgebouwde remake van de originele Mafia - lanceert op 25 september. De remake bevat een bijgewerkt script vol met rijke nieuwe dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen en extra cutscènes. Spelers vinden er ook geheel nieuwe gameplay-sequenties en -functies, best-in-class cinematics en andere verbeteringen. Het is de Mafia die spelers zich herinneren en veel meer.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page