top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Vlucht naar de drakeneilanden wanneer World of Warcraft Dragonflight later dit jaar verschijnt

Blizzard Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat Dragonflight, de volgende uitbreiding voor de massively multiplayer online role-playing game World of Warcraft, nu beschikbaar is voor pre-purchase op worldofwarcraft.com en later dit jaar gelanceerd zal worden. In Dragonflight gaan spelers naar de ontwakende Dragon Isles, de geboorteplaats van het drakengeslacht, waar de legendarische drakenaspecten zijn teruggekeerd om hun rechtmatige thuis op te eisen.

De Dragon Isles bevatten vier prachtige nieuwe zones waar spelers doorheen kunnen op hun reis naar de nieuwe level cap van 70: de levendige Waking Shores, de groene Ohn'ahran Plains, de uitgestrekte Azure Span, en het schitterende Thaldraszus. Met Dragonriding, een nieuwe methode om vanuit de lucht te bewegen, kunnen spelers door het luchtruim van elk nieuw gebied zweven in stijl op aanpasbare Dragon Isles Drakes. De eilanden zijn de thuisbasis van het gloednieuwe speelbare geallieerde ras Dracthyr, dat de magie van de dragonflights combineert met afstandsschade en helerspecialisaties als een speciale Evoker-heldenklasse die begint bij level 58.

De uitbreiding introduceert een uitgebreide herziening van het personagetalentsysteem van de game, dat smaakvolle en impactvolle talentkeuzes biedt op elk level. Er zijn ook belangrijke updates voor beroepen in de game met nieuwe werkorders en specialisatiesystemen, bovenop een gemoderniseerde en gestroomlijnde Heads Up Display (HUD) en gebruikersinterface (UI).


Digitale voorverkoopbonussen & Collector's Edition


Dragonflight is beschikbaar voor digitale voorkoop als Basis Edition, Heroic Edition en Epic Edition. Elke digitale editie bevat één of meer voorwerpen waarmee je je kunt aansluiten bij de dragonflights om hun verloren rijk terug te winnen:

  • Basis Edition: Inclusief Drakks, een bonus huisdier om je te vergezellen op je quests.

  • Heroic Edition: Inclusief Drakks, een voorkoopbonus huisdier, het nieuwe Murkastrasza huisdier, een Dragonflight-level karakter boost (level 60), en een nieuw Tangled Dreamweaver vliegend rijdier om op te zweven.

  • Epic Edition: Bevat alle Base- en Heroic-items, het Timewalker's Hearthstone-effect, de Diadem of the Spell-keeper head-slot transmog, de Wings of Awakening back-slot transmog in vijf kleurvarianten, en 30 dagen speeltijd.

Dragonflight wordt ook fysiek geleverd als Collector's Set, die naast een Epic-editie digitale sleutel en Drakks huisdier een schat aan gear bevat. Met de Collector's Set kunnen spelers de visuele ontwikkeling van Dragonflight verkennen met het hardcover boek Art of Dragonflight, hun set-up upgraden met de krachtige visage van een Alexstrasza-muismat en iconische representaties van de vijf primaire drakenvluchten van Azeroth toevoegen in een verzamelset met vijf pins. De Collector's Set is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Official Blizzard Gear Store op gear.blizzard.com/collections/world-of-warcraft en zal later dit jaar worden verzonden.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page