top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Vind je gevecht in Forspoken, nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat de langverwachte debuut-titel van Luminous Productions, Forspoken, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PlayStation 5 en pc via STEAM, Epic Games Store en Microsoft Store. In deze actie-RPG kunnen spelers genieten van een betoverend verhaal terwijl ze zich verplaatsen met een magische vorm van parkour en het land van Athia redden met een uitgebreid arsenaal aan spreuken en vaardigheden. Square Enix en Luminous Productions hebben vandaag ook een gratis speelbare pc-demo uitgebracht (via STEAM, Epic Games Store en Microsoft Store). In de pc-demo kunnen spelers het opnemen tegen verschillende vijanden met een uitgebreid arsenaal aan aanvallende en ondersteunende magie. Zo kunnen spelers alvast een voorproefje nemen op de spectaculaire actie die ze in de volledige game kunnen verwachten.
Forspoken plaatst spelers in de schoenen van Frey Holland, een gewone, jonge vrouw die op mysterieuze wijze is verplaatst naar Athia, een fantastisch land dat is verwoest door de onbekende kracht die de Break wordt genoemd. Wanneer het erop lijkt dat Frey niet gevoelig is voor deze kracht, wordt ze een baken van hoop voor Athia. Met hulp van de magische, levende armband genaamd ‘Cuff’ moet Frey haar nieuwe magische vermogens gebruiken om Athia te redden en haar weg terug naar huis te vinden. In Forspoken kunnen spelers genieten van meeslepend acteerwerk van een all-star cast, inclusief Ella Balinska (Run Sweetheart Run) als heldin Frey Holland, Jonathan Cake (Star Wars: The Old Republic) als magische armband Cuff en Pollyanna McIntosh (The Walking Dead-serie), Janina Gavankar (The Morning Show) en Claudia Black (Uncharted: The Lost Legacy) die de rollen spelen van de Tanta’s, kwaadaardige tovenaressen die over Athia heersen. Daarnaast worden bijrollen gespeeld door Monica Barbaro (Top Gun Maverick) en Keala Settle (The Greatest Showman).


Later dit jaar verschijnt de Forspoken: In Tanta We Trust DLC. Spelers die de Digital Deluxe Edition pre-orderden krijgen toegang tot deze DLC met een prequel-verhaal zodra deze beschikbaar is.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page