top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Vierde DLC van Tiny Tina's Wonderlands: Shattering Spectreglass nu beschikbaar

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software aangekondigd dat de vierde Tiny Tina's Wonderlands DLC, Shattering Spectreglass, nu beschikbaar is voor individuele aankoop en voor bezitters van de Season Pass van de game. Shattering Spectreglass wordt aangevoerd door de gloednieuwe Blightcaller-class, waarmee spelers de schadelijke essentie van moerassen kunnen gebruiken met een krachtige precisie, naast nieuwe manieren om je Fatemaker aan te passen, waaronder een gloednieuwe stem.


Shattering Spectreglass begint in Dreamveil Overlook, waar spelers te maken krijgen met de meest persoonlijke Mirror of Mystery van Vesper tot nu toe. Shattering Spectreglass biedt een kijkje in de herinneringen van Vesper, die worden geteisterd door visioenen van Redmourne the Trivern, een machtig beest dat meerdere hoofden kan krijgen en zich voedt met angst, door zijn kracht te onttrekken aan verloren zielen. Deze gevleugelde reus voor eens en voor altijd verslaan is de enige manier om Vesper uit haar verleden te helpen ontsnappen.

Blightcaller-class, nieuwe multiclassing en nieuwe karakter aanpassingen Blightcallers zijn bedreven in het uitdelen van elemental damage, met name Poison, en krijgen een extra boost voor hun elemental damage als ze een Status Effect toepassen dankzij hun Class Feat, Whisper of Rot. Met deze nieuwe klasse hebben spelers nog meer Multiclass-builds om te verkennen. Daarnaast is er een nieuwe Grim-stem voor je Fatemaker, die zorgt voor een heerlijk doemdenkerig humeur. Je krijgt ook de mogelijkheid om je beginstats verder aan te passen dankzij vier nieuwe achtergrondverhalen waaruit je kunt kiezen: Nerfed by the Bunkermaster, Clownblood, Apprentice Barnacle Scraper en Street Urchin Success Story.


Nieuwe boss, vier weken aan battles en nieuwe loot In de weken na de lancering van Shattering Spectreglass zal de nieuwe grote slechterik, Redmourne the Trivern, herstellen en zijn elementenspuwende koppen regenereren, klaar om te terroriseren met een groot aantal nieuwe aanvallen. Met elke steeds zwaardere versie van dit gevecht wordt er nieuwe Legendary gear aan de buitentabel toegevoegd, zodat spelers een goede reden hebben om terug te komen voor rematches. Nieuwe legendarische loot, waaronder een breed scala aan nieuwe cosmetische items, kunnen worden verkregen uit Vesper's Wheel of Fate nadat spelers Redmourne ten minste één keer hebben verslagen, evenals willekeurige drops.


Uitbreiding van de endgame-ervaring Als je Shattering Spectreglass voltooit, voeg je vier unieke level-lay-outs en det Redmourne-boss fight toe aan de Chaos Chamber, de eindeloos herspeelbare endgame van Tiny Tina's Wonderlands. Hiermee breid je de talloze combinaties voor je gerandomiseerde dungeon uit, waardoor elke run nog onvoorspelbaarder wordt.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page