top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Video toont vele vernieuwingen in Tennis World Tour 2

NACON en Big Ant Studios presenteren een video die de vele nieuwe features van Tennis World Tour 2 in beeld brengt. Deze game verschijnt op 24 september voor PC, PS4, Xbox One , en op 15 oktober voor de Nintendo Switch.


Tennis World Tour 2 biedt diverse nieuwe features en verbeteringen om spelers helemaal in de ervaring op te laten gaan. Het kaartsysteem is terug, maar dit keer is het meer op de gameplay gericht. Aan het begin van een wedstrijd zijn 5 kaarten beschikbaar die spelers uitdaagt tactisch te denken en de kaarten op het juiste moment te gebruiken. Zo krijgt de speler bijvoorbeeld extra uithoudingsvermogen, een nauwkeurigere opslag, of wordt juist de kracht van de tegenstander met enkele punten teruggebracht, allemaal zaken die van cruciaal belang zijn als het erom spant.





De Career-mode van Tennis World Tour 2 laat je elk aspect van je carrière beheren op je reis om de nummer 1 te worden. Van je uiterlijk tot je personeel en de organisatie van elke seizoen, je hoeft niets aan het toeval over te laten als je punten wilt scoren om de meest prestigieuze toernooien te bereiken.


Het tempo van de game is verbeterd door de toevoeging van ons nieuwe, nauwkeurige return-mechanic. Door het ritme van de rally goed aan te voelen, kun je de kracht en nauwkeurigheid van je returns optimaliseren. Daarnaast kun je spelen op verschillende soorten banen, die van invloed zijn op zowel de bal als de spelers. Stel je speelstijl af op de ondergrond en weersomstandigheden om je kans om op een overwinning te maximaliseren!


Tenslotte is ook de online-mode terug in meer stabiele en complete vorm, inclusief nieuwe mogelijkheden als dubbelspel en de ranked-mode voor solo-spelers.


Met zijn realistische gameplay en de kans om als de grootste tennissterren deel te nemen aan wereldberoemde competities is Tennis World Tour2 de perfecte simulatie voor zowel tennisfans als veeleisende gamers.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page