top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Verover vanaf vandaag de straten en word een World Warrior in Street Fighter 6

Het wachten is voorbij! Street Fighter 6, het nieuwste deel in Capcoms legendarische vechtgame-franchise, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, en pc via Steam. Street Fighter 6 brengt een nieuwe evolutie in de Street Fighter-serie met unieke vechtspel-innovaties en een schat aan content in drie gloednieuwe game-modes - Fighting Ground, World Tour en Battle Hub.
Om de lancering te vieren, heeft Capcom twee nieuwe aankondigingen gedaan:

  • Buckler’s Boot Camp: Deze Street Fighter 6 companion website zit vol features die spelers zelfs nog meer van de game laten genieten. Zo kunnen spelers hier de stats, klassementen en clubs van tegenstanders bekijken.* Daarnaast kunnen ze de moves en kostuums van personages bekijken en handige tips voor het spelen van de game krijgen – direct van de game-ontwikkelaars. Spelers kunnen hier ook informatie vinden over in-game evenementen, beloningen en andere updates. Wanneer spelers even een pauze willen nemen van het straatvechtgeweld, kunnen ze hier de nieuwe minigame Pockest spelen en schattige pixel-art-personages trainen om er Capcom Fighting Characters van te maken.


  • Gratis Onitsuka Tiger in-game voorwerpen: Capcom heeft in samenwerking met Onitsuka Tiger vier in-game voorwerpen toegevoegd – twee T-shirts en twee paar sneakers – die spelers hun avatars aan kunnen trekken. Ga naar de Battle Hub, bekijk je berichten, en pak die gratis voorwerpen vóór 3 juli om je avatar in stijl te laten knokken!

Spelers kunnen ook uitkijken naar nieuwe gratis en premium-beloningen die via de Fighting Pass beschikbaar komen. Elke maand verschijnen er nieuwe manieren om avatars en spelerprofielen aan te passen met nieuwe kleding, emotes, muziektracks, stickers, titels, in-game wallpapers, fotolijsten en klassieke Capcom-arcadegames om te spelen in de Battle Hub.Binnenkort wordt hierover meer bekendgemaakt!

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page