top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Verhaal Steelrising deels onthuld

NACON en Spiders presenteren met veel plezier een nieuwe video die de achtergrond van Steelrising schetst. Deze video werd exclusief onthuld tijdens de IGN Expo en toont een alternatief Parijs van 1789, waarin de Franse Revolutie een halt toe is geroepen. In deze wereld, met iconische locaties en monumenten die zijn aangepast door de ontwikkelaars van Spiders, is de volksopstand met kracht onderdrukt door een leger van automaten, dat op bevel van de koning is ingezet.

Ontdek de trailer1789 is het jaar van de Bestorming van de Bastille en het begin van de ondergang van de monarchie. Steelrising toont een alternatieve versie van die geschiedenis: wat als koning Lodewijk XVI, die dol was op het maken van klokken, een leger van robots had gebouwd die in staat waren de opstand te onderdrukken? Dit sterke en wrede leger spaart niemand en gebruikt grof geweld tegen de rebellen. Parijs brandt en bloedt. Mannen, vrouwen en kinderen worden systematisch afgeslacht.

In deze verschrikkelijke chaos ben jij Aegis, een buitengewone automaat en lijfwacht van Marie-Antoinette. Op bevel van de koningin moet Aegis zich een weg banen door een alternatief Parijs, waarin het wemelt van de vijandelijke machines. Bij elk gevecht met deze mechanische vijanden worden de vaardigheden van de speler tot het uiterste getest. Spelers die de geschiedenis willen veranderen, moeten daarvoor een hoge prijs betalen.


Steelrising verschijnt in 2022 voor PC en consoles.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page