top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Vampire: The Masquerade – Swansong: Dev diary presenteert de pijlers van de game

NACON en Big Bad Wolf Studio presenteren met plezier een nieuwe video voor Vampire: The Masquerade – Swansong. Deze developer diary focust op de voornaamste pijlers van de game-ervaring.


Eliott Hipeau, lead quest designer bij Big Bad Wolf, vertelt in de video over het DNA van de studio en wat hun games uniek maakt. Net als The Council is Vampire: The Masquerade – Swansong een RPG waarin het verhaal een leidende rol speelt. De verschillende, vertakkende verhaallijnen zijn afhankelijk van de keuzes van de speler, maar ook van de manier waarop spelers de drie vampierhelden vormgeven. Spelers kunnen de personage-sheets gebruiken om de krachten van de helden te bepalen en hun vaardigheden en vampiervermogens op unieke manieren te ontwikkelen. Dit biedt ruimte aan nieuwe benaderingen om problemen op te lossen en het verhaal in bepaalde richtingen te sturen.In de wereld van Vampire: The Masquerade leven vampiers tussen stervelingen, voor wie ze hun monsterlijke aard verborgen houden. De sociale interacties die hieruit voortvloeien, staan centraal in de game. Spelers moeten bijvoorbeeld de krachten van hun helden gebruiken om sporen uit te wissen en anderen te overtuigen hun geheimen te onthullen. Omdat elke NPC zijn eigen statistieken heeft, moet de speler zijn vaardigheden en disciplines gebruiken om de overhand te krijgen in "dialooggevechten", wat een heel nieuwe draai aan de RPG-component geeft. Alle actie vindt plaats in Boston, waar spelers vele fascinerende locaties kunnen verkennen, variërend van sjieke herenhuizen tot de metro van de stad, waarin talloze geheimen zijn begraven. Aangezien de vampiergemeenschap een ongekende crisis doormaakt, wordt er volop geroddeld en gekonkeld. Aan de speler om de draden van dit mysterie te ontrafelen.


In deze verhalende RPG, die is gebaseerd op de 5e editie van Vampire: The Masquerade, krijgt de speler de controle over 3 vampiers die behoren tot verschillende clans van de Camarilla, het geheime genootschap waar de meeste vampiers deel van uitmaken. De speler speelt wisselend met de drie vampiers voor verschillende perspectieven die leiden tot nieuwe inzichten die helpen om feit van fictie te scheiden. Omringd door geruchten over samenzwering, moord en machtsstrijd moet de speler zijn clan beschermen, de waarheid ontdekken en boven alles gehoorzamen aan de Masquerade, de vampierwet die is ontworpen om het bestaan van alle nachtwezens voor de mensheid te verbergen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commenti

Impossibile caricare i commenti
Si è verificato un problema tecnico. Prova a riconnetterti o ad aggiornare la pagina.
bottom of page