top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Valkyrie Elysium is nu verkrijgbaar voor pc via Steam

Square Enix maakt bekend dat Valkyrie Elysium nu via STEAM verkrijgbaar is voor PC. Spelers die het avontuur als de heldin Valkyrie op pc beginnen, kunnen genieten van een gratis update*, die drie nieuwe content-elementen aan de game toevoegt. Deze gratis update verscheen eerder deze maand als patch-update voor PlayStation 5 en PlayStation 4, zodat ook console-spelers kunnen genieten van de uitdagende nieuwe content.

Console en pc-spelers kunnen een gratis update downloaden met drie nieuwe content-elementen:

  • Hilde’s Vengeance Mode – Na het voltooien van de basisgame, kunnen spelers als Hilde spelen in deze nieuwe game-mode en haar unieke vaardigheden gebruiken om machtige vijanden te verslaan.

  • Seraphic Gate – Na het voltooien van de basisgame kunnen spelers deze pittige time attack-gevechten proberen. Spelers kunnen unieke beloningen verdienen door alle stages te voltooien.

  • VERY HARD / VALKYRIE moeilijkheidsniveaus – Spelers kunnen zichzelf tot het uiterste beproeven met deze twee hogere moeilijkheidsniveaus.

In Valkyrie Elysium wordt het lot van de wereld aan een jonge Valkyrie toevertrouwd door de All-Father, de hoogste der goden en heerser over de hele schepping. Tijdens haar missie om Ragnarok - de ondergang van de wereld - te voorkomen, moet deze Valkyrie diverse wapens, magie en de kracht van haar bondgenoten gebruiken om vele vijanden te overwinnen. Valkyrie Elysium verwijst enerzijds terug naar eerdere delen in de serie, onder andere met muziek van de vertrouwde componist Motoi Sakuraba, terwijl de game anderzijds een frisse, nieuwe richting inslaat met nieuwe vormen van mechanics uit klassieke vechtgames, zoals finishing moves en combo-systemen, maar dan gemaakt voor een action-RPG.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page