top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Val uit de gratie in ELDEN RING Shadow of the Erdtree, de uitbreiding van ELDEN RING die in juni verschijnt

Val uit de gratie. Bandai Namco Entertainment Inc. en FromSoftware, Inc. bieden een eerste blik op ELDEN RING Shadow of the Erdtree met een nieuwe trailer voor de uitbreiding van de bekroonde actie-RPG, die wereldwijd wordt uitgebracht op 21 juni.


 


The Land of Shadow.


A place obscured by the Erdtree.


Where the goddess Marika first set foot.


 A land purged in an unsung battle.


Set ablaze by Messmer’s flame.


It was to this land that Miquella departed.


Divesting himself of his flesh, his strength, his lineage.


Of all things Golden.


And now Miquella awaits


the return of his promised Lord.


 


De eerste blik op de uitbreiding komt twee jaar nadat ELDEN RING - de wereld die is gecreëerd door FromSoftware-regisseur Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, auteur van de meesterwerk fantasiereeks "A Song of Ice and Fire" - werd uitgebracht onder brede lovende kritieken. De game won talloze prestigieuze prijzen over de hele wereld, waaronder Game of the Year bij The Game Awards 2022, Golden Joystick Award 2022, 26e D.I.C.E. Awards en de 2023 Game Developers Choice Awards, en vele andere onderscheidingen.
 

In ELDEN RING Shadow of the Erdtree stappen spelers in het Land of Shadow om een nieuw avontuur vol mysteries en gevaar te verkennen en om het op te nemen tegen dreigende eindbazen met nieuwe wapens en bepantsering. Treed in de voetsporen van Miquella en ontrafel de duistere kant van het ELDEN RING-verhaal.


 

ELDEN RING Shadow of the Erdtree zal verkrijgbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle platformen, inclusief speciale bundels met de basisgame, die nodig is om de uitbreiding te spelen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page