top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Updateblog van de Olympus-map in Apex Legends: Legacy

Respawn Entertainment en EA hebben een updateblog uitgebracht met een diepgaande analyse van alle wijzigingen aan Olympus, de 3e map in de game die voor het eerst werd geïntroduceerd in Apex Legends: Ascension. Je kunt het volledige bericht van Lead Level Designer Dave Osei hier lezen.



In Apex Legends: Legacy is een losgeslagen vloot schepen uit de verre ruimte de atmosfeer van Psamathe binnengedrongen en heeft een schip genaamd The Icarus aangemeerd bij Olympus. In het schip bevindt zich een parasitaire plant van onbekende herkomst. The Icarus en de kronkelende wingerds uit het schip veranderen het landschap van Olympus en de zichtlijnen voor scherpschutters aanzienlijk. Ze zorgen ervoor dat je anders moet gaan manoeuvreren met meer POI's. Daarnaast stuit je op lijken van dode wetenschappers die aan boord van het schip werkten, met overgebleven keycards die willekeurig spawnen en toegang bieden tot de beste loot aan boord van The Icarus. Andere wijzigingen aan Olympus zijn onder andere minder redeploy balloons om “third-party” gevechten te ontlasten en nieuwe rotaties in de belangrijke gebieden van de map te stimuleren.





Apex Legends: Legacy introduceert ook Arenas, een gloednieuwe permanente 3v3-modus, de Bocek Bow, een uiterst precieze recurveboog, de vliegende Legend Valkyrie, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page