top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Update voor Marvel’s Avengers brengt nieuwe Klaw-raid en PlayStation-exclusieve held Spider-Man

Square Enix maakt bekend dat Marvel’s Avengers patch 2.2 vanaf vandaag verkrijgbaar is. Deze patch levert onder andere een gloednieuwe Raid voor vier spelers tegen de schurk Klaw en een nieuwe held die exclusief voor PlayStation-systemen verschijnt, Spider-Man.


Naast de nieuwe Raid en Hero, levert de update diverse nieuwe en verbeterde systemen, inclusief:

  • Shipments - De Shipments-feature biedt nieuwe mogelijkheden om felbegeerde cosmetics, resources en andere items te verdienen, maar dan uitsluitend door middel van gameplay, een veelgevraagde optie van de Marvel's Avengers-community. Elke Shipment kost 500 Units (de valuta die je verdient tijdens het spelen van de game) en biedt kans op één van 250 mogelijke items, met een kleine kans op een premium-outfit die niet op andere manieren verkrijgbaar is. Toch is het niet alleen een kwestie van geluk om deze outfit te krijgen; spelers ontvangen het automatisch na het claimen van 100 Shipments.

  • Verhoging Power-level - Het maximale Power-level dat spelers kunnen halen is verhoogd van 150 naar 175. Om de beste uitrusting te krijgen, moeten spelers de moeilijkste uitdaging van de game voltooien: Discordant Sound, de nieuwe Klaw Raid voor vier spelers, in de Elite-mode, het moeilijkste niveau.

  • Upgrade-systeem - Spelers kunnen uitrusting met een hoger Power-level opnieuw gebruiken om hun huidige uitrusting te upgraden naar het hogere level van het verbruikte item, op enkele uitzonderingen na.

Een Marvel’s Avengers WAR TABLE Deep Dive over patch 2.2 verscheen op 29 november en biedt een uitgebreid overzicht over wat spelers van de update kunnen verwachten.




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page