top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Update brengt baby's naar De Sims 4

EA en Maxis hebben vandaag een nieuwe grote update voor De Sims 4 uitgebracht. De update introduceert een gloednieuwe levensfase - Baby's - en is nu beschikbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.


Om te genieten van alles wat de update te bieden heeft, kunnen Simmers een baby adopteren, hun favoriete O jaa!-plek opzoeken, rechtstreeks op Creëer-een-Sim (CES) klikken, of een nieuwe interactie getiteld 'Wetenschapsbaby' uitproberen. De laatstgenoemde interactie maakt het voor Sims mogelijk om hun DNA te gebruiken en door middel van wetenschap een baby te krijgen. Via CES kunnen spelers hun baby creëren en aanpassen met een breed scala aan snoezige outfits, kapsels, eigenschappen die de persoonlijkheid beïnvloeden en nog veel meer. Ook kunnen spelers hun droomkinderkamer inrichten met meubels en decoraties die perfect zijn voor een goede nachtrust van hun baby.

Net als in het echte leven ontwikkelen baby's de mogelijkheid om behoeften, emoties en gevoelens uit te drukken. Verzorgers kunnen nieuwe manieren ontdekken om te spelen en voor hun baby's te zorgen met de verschoontafel en speelmat. Bovendien kunnen familieleden van alle leeftijden de baby vertroetelen en kijken hoe de kleine Sim opgroeit. Hoe meer leden van het huishouden omgaan met de baby, hoe meer gehechtheid er ontstaat. Dit is essentieel voor de ontwikkeling van een baby en resulteert in speciale beloningseigenschappen die gedurende hun hele leven invloed hebben op de vaardigheid om gezonde relaties aan te gaan.


Simmers kunnen vanaf 16 maart nog meer diepgang en gameplay voor baby's ontdekken via De Sims 4 Samen Groeien. Dit gloednieuwe uitbreidingspakket bevat nieuwe mijlpalen voor baby's, waaronder het opdoen van nieuwe vaardigheden die de wereld van sociale interactie en verkenning voor baby's openen. Met De Sims 4 Samen Groeien komen er ook 18 eigenaardigheden voor baby's beschikbaar die spelers kunnen gaan ontdekken, en met drie per Sim is elke baby zeker uniek.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page