top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ubisoft onthult Riders Republic

Riders Republic, de nieuwe massive multiplayer outdoor sports playground ontwikkeld door Ubisoft Annecy, is vanaf 25 februari 2021 verkrijgbaar voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X. Spelers die Riders Republic op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de PlayStation 5 of Xbox Series X. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.


Riders Republic nodigt spelers uit om extreme sporten te ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. Spelers dagen elkaar uit in verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden en vliegen met wingsuits en rocket wings. Wanneer spelers de levendige open wereld ontdekken, solo of met vrienden, zijn ze continu omringd door andere sporters. Van dorre canyons tot besneeuwde bergen, Riders Republic stelt spelers in staat om enkele van de meest magnifieke bestemmingen op aarde te ontdekken.

De Amerikaanse nationale parken, Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn nagebouwd en op fantasierijke wijze samengesmolten om een levendige sportspeeltuin te creëren. Spelers personaliseren hun eigen personage en maken naam voor zichzelf in tal van sporten in de carrièremodus. Tevens introduceert de game verscheidene multiplayermodi om met of tegen vrienden te spelen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page