top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ubisoft kondigt samenwerking met Lucasfilm Games aan voor nieuwe Star Wars-game

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd samen met Lucasfilm Games te werken aan een nieuwe, verhaalgedreven, open wereld videogame in de wereld van Star Wars.
Massive Entertainment, Ubisofts veelgeprezen AAA-studio gevestigd in Malmö, Zweden, leidt de ontwikkeling van dit project. De ontwikkeling profiteert van de ervaren, innovatieve talenten van de studio én de cutting-edge technologieën van Massive, waaronder de Snowdrop engine, om zo een baanbrekend Star Wars-avontuur af te leveren.

“Het ongekende Star Wars-universum is een prachtige inspiratiebron voor onze teams”,

aldus Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft.


“Dit is het begin van een langdurige samenwerking met Disney en Lucasfilm Games, en we voelen ons vereerd om samen verder te bouwen aan de geweldige geschiedenis van Lucasfilm en een game te maken waarvan we weten dat Star Wars-fans het geweldig gaan vinden.”

“Ubisoft heeft een uniek talent voor het maken van werelden waarin je jezelf kunt verliezen, dus we zijn ontzettend enthousiast om samen te werken aan dit project”,

zegt Douglas Reilly, VP, Lucasfilm Games.


Creative Director van de game, Julian Gerighty van Massive Entertainment, zegt:


“Dit is een universum waarvan we houden en dat we eer aan willen doen met een game en verhaal waarin levenslange en nieuwe fans zichzelf kunnen verliezen op een enerverende reis die hen nog jarenlang zal bijblijven.”

Massive is momenteel actief op zoek naar de beste talenten om mee te werken aan dit baanbrekende project. Geïnteresseerden kunnen solliciteren op open posities via https://www.massive.se/career/.

Meer informatie over de game en de releasedatum wordt op een later moment gedeeld.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page