top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ubisoft+ komt naar PlayStation

Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice, komt in de toekomst naar PlayStation. Met Ubisoft+ genieten spelers van meer dan 100 games, waaronder nieuwe releases op de eerste dag, classic games, premium edities*, extra content packs en beloningen. Ubisoft+ is momenteel verkrijgbaar op PC, Stadia en Amazon Luna, en zal uiteindelijk ook verkrijgbaar zijn op PlayStation en Xbox.
Ubisoft+ krijgt tevens vanaf 23 juni een nieuw abonnement voor PlayStation Plus, genaamd Ubisoft+ Classics. Ubisoft+ Classics voor PlayStation is een zorgvuldig samengestelde selectie van populaire games, waaronder de bestverkochte Assassin's Creed Valhalla, Tom Clancy's The Division en For Honor, maar ook geliefde klassiekers als Child of Light, Far Cry 3 Blood Dragon, Far Cry 4, STEEP, South Park: The Fractured but Whole, The Crew 2, Trials Rising, Watch Dogs en Werewolves Within. De Ubisoft+ Classics-catalogus voor PlayStation wordt gelanceerd met wel 27 titels en zal tegen eind 2022 meer dan 50 games bevatten. In de toekomst worden er nog meer games toegevoegd.

Ubisoft+ Classics is in eerste instantie verkrijgbaar in combinatie met de PlayStation Plus Extra- en PlayStation Plus Premium-abonnementsniveaus en bevat standaardedities van geliefde Ubisoft-games. Ubisoft+ Classics is verkrijgbaar met PlayStation Plus op 24 mei in Azië (en 2 juni in Japan), 13 juni in Noord- en Zuid-Amerika en 23 juni in Europa. Ga naar www.playstation.com/Plus voor meer informatie en updates over het PS Plus-aanbod.


Bron Persbericht


© Game4Me

bottom of page