top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ubisoft en Reebok slaan handen ineen ter ere van Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft en Reebok slaan de handen ineen om Assassin’s Creed Valhalla, de nieuwste game uit de Assassin’s Creed-serie, tot leven tot leven te brengen. Deze capsule collectie biedt fans de kans om hun innerlijke Viking te tonen aan de hand van sneakers, kleding en accessoires, allemaal gebaseerd op de Vikingfantasie.
In Assassin’s Creed Valhalla beleven spelers het verhaal van Eivor, een furieuze Viking die werd opgevoed met verhalen van strijd en glorie. De game biedt spelers een enerverende Vikingervaring in een schitterende, dynamische open wereld die zich verzet tegen de brute achtergrond van de Donkere Middeleeuwen van Engeland. Spelers profiteren tevens van tal van nieuwe features, waaronder raids, het uitbouwen van een nederzetting en het opbouwen van hun macht en invloed. Zo verdienen zij hun plaats tussen de goden in Valhalla.

De collectie bevat drie verschillende sneakerstijlen, met kleurenschema’s geïnspireerd door het noorderlicht:

  • Zig Kinetica (€ 119,95): De Zig Kinetica x ASSASSIN’S CREED VALHALLA combineert een karakteristiek zigzagdesign met het donkere zwart van de noordse nacht, het smaragdgroen van het noorderlicht en het symbool van Synin, de mythologische raaf van Eivor.

  • Club C Revenge (€ 89,95): De Club C Revenge x ASSASSIN’S CREED VALHALLA wordt gekenmerkt door een zachte, bruin-suède bovenkant, gecombineerd met hints van zwart en smaragdgroen over de gehele sneaker. Daarnaast toont de hiel het silhouet van twee strijdbijlen, een van de meest iconische Vikingsymbolen.

  • Classic Leather Legacy (€ 89,95): De Classic Leather Legacy x ASSASSIN’S CREED VALHALLA heeft een kenmerkend retrodesign, met een donkergrijze bovenkant in combinatie met diepzwarte en smaragdgroene details. Het reliëfsymbool van een raaf op de hiel spreekt opnieuw tot de diepe betekenis van deze wezens voor de Vikingen.

De collectie bevat naast de sneakers ook nog twee hoodies (€ 64,95 per stuk), een pet (€ 27,95) en een paar sokken (€ 14,95). Deze items worden gekenmerkt door het ASSASSIN’S CREED VALHALLA X REEBOK logo, in combinatie met verschillende symbolen uit de Noordse mythologie.

De collectie is vanaf 7 november exclusief verkrijgbaar op reebok.nl en vanaf 11 november in specifieke, fysieke winkels.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page