top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ubisoft en Reebok lanceren een exclusieve schoenencollectie voor Just Dance

Vanaf vandaag is de special edition schoenencollectie van Ubisoft en Reebok verkrijgbaar. Deze collectie voor Just Dance brengt de exclusieve Reebok-map die in Just Dance 2022 te zien is, tot leven. Vier coach avatars die van top tot teen in Reebok gekleed zijn, moedigen spelers aan om hun fitnessdoelen te bereiken.

Na een succesvolle samenwerking met Ubisoft voor Assassin’s Creed Valhalla, zijn de twee merken opnieuw een samenwerking aangegaan. Het gemeenschappelijke doel van gezondheid en welzijn wordt hiermee gestimuleerd via Just Dance, de #1 muziek videogame franchise*.
Deze exclusieve collectie bestaat uit vier schoenstijlen voor volwassenen en één voor kinderen. Het bevat iconische stijlen, geïnspireerd op het gebied van fitness en lifestyle. In combinatie met unieke kleurstellingen, wordt het hoge energielevel van de leuke en eigenzinnige Just Dance-map weerspiegeld:

  • Question Low: geïnspireerd door de kleurrijke vibe van de game en avatars. De Question Low x Just Dance is ontworpen in het zwart met veelkleurige eyelets en logo’s van de twee merken geborduurd in het wit.

  • Nano X1 Adventure: een iconisch fitness performance model. Nano X1 Adventure x Just Dance is ontworpen in het zwart met reflecterende prints en met reflecterende draden op de veters - een alledaagse schoen voor overdag, die zichzelf onthult in het donker.

  • Club C Revenge en Club C Junior: eenvoudig en veelzijdig. De klassieke Club C x Just Dance is ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen en is verkrijgbaar in het wit. Het hoge energielevel van de game wordt weergegeven met glow in the dark buitenzolen, kleurrijke biezen en het geweven, kleurrijke logo van Just Dance op de zijkant.

  • Freestyle Hi: een ander eenvoudig lifestyle-model, Freestyle Hi x Just Dance is ontworpen in het wit, maar verfraaid met kleurrijke biezen en het geweven, kleurrijke logo van Just Dance aan de zijkant. Daarnaast heeft de schoen een reflecterend metallic leer, om de eenvoudige maar eigenzinnige vibe van de game te weerspiegelen.

De collectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op de websites van Reebok.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page