top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Twin-pack van Final Fantasy VII en FF VIII Remastered verschijnt in december voor Switch

Square Enix maakt vandaag bekend dat twee van de hoogst geprezen RPG’s ooit, Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII Remastered, worden verenigd in een fysiek twin-pack dat in december voor Nintendo Switch verschijnt.


Final Fantasy VII is een tijdloos, episch avontuur dat door fans van over de hele wereld op handen wordt gedragen. In deze klassieker strijdt de speler voor het lot van een planeet die wordt gedomineerd door de Shinra Electric Power Company, een sinistere corporatie die een monopolie heeft op de wereldenergie. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid wordt ingehuurd door een anti-Shinra verzetsgroep die onder de naam Avalanche voor de planeet strijdt. Spelers kunnen de krachtige, emotionele verhaallijn van de game beleven met de volgende extra opties:

  • 3x Speed Mode: Doorloop de game op driedubbele snelheid.

  • No Encounters: Spelers kunnen gevechten met vijanden uitschakelen om ongestoord van de verhaallijn te genieten. Daarbij kunnen spelers nog wel genieten van de event-battles in het verhaal.

  • Battle Enhancement Mode
Meer dan 20 jaar na de release van het origineel, wekt Final Fantasy VIII Remastered de personages en verhaallijn als nooit eerder tot leven met opnieuw gerenderde beelden. In dit avontuur stappen spelers in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die moeten samenwerken om de wereld te redden van de militaire natie Galbadia. Final Fantasy VIII Remastered verrijkt het avontuur met de volgende opties om de ervaring te optimaliseren:

  • Battle Assist: De mogelijkheid om altijd te beschikken over maximale HP en ATB, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.

  • No Encounters: Spelers kunnen gevechten met vijanden uitschakelen om ongestoord van de verhaallijn te genieten. Daarbij kunnen spelers nog wel genieten van de event-battles in het verhaal.

  • 3x Speed Boost: Doorloop de game op driedubbele snelheid.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page